Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2013. augusztus 17., szombat

The Emirates: Arsenal Vs Aston Villa 1:3 (Videók)



Arsenal verességet szenvedett egy rossz birói vezetés miatt hazai környezetben. 




Mérkőzés jól indult, ugyanis Olivier Giroud megszerezte a vezetést a találkozó hatodik percében, de a 22 minutumban büntetőhöz jutott az Aston Villa, és kiegyenlítette a mérkőzés Benteke fejese révén. Ekkor kezdett megélénkülni a vendég csapat, majd tovább növelte az előnyét Anthony Taylor közreműködésével. Az újdonsült bíró valamit nagyon mellé nézett, és ráadásul kiállította klasszis becsúszást kezdeményező Laurent Koscielny-t a találkozó 67 percében. Wengerék ekkor sem adták fel a harcot, de sajnos az emberhátrány miatt foghíjas volt a védelmünk, és azonnal kihasználta erre adódó lehetőséget a Villa csapata. Talán ha Wenger megerősítette volna cserével a védelmet, talán iksz is benne lehetett volna a mérkőzésbe 2:1 állásnál. A végeredményt Luna zárta ellentámadás révén 85 perc elteltével.

Preview: Szombaton elkezdődik a 2013-14 Premier League bajnokság, amelyet Arséne Wenger még szorosabbra jósol, mint a legutóbbi, pedig az sem volt semmi, hiszen olyan izgalmakat kelletett átélnünk, amit jó pár évig nem fogunk elfelejteni, és még ami szomorúbb, hogy ez a folyamat állandósulni látszik.


Sajnos tavaly sem sikerült egy Kupát sem nyernünk, ami még jobban megnehezíti az Arsenal dolgát a most soron következő angol bajnokságban. Talán az egyetlen pozitívum lehet játékosok fejében a tavalyi hajrá, mert csúnya mérkőzéssekkel nem tudunk mit kezdeni, hiszen nincsenek nagy arányban klasszisaink, akik mérkőzést nyernek meg, ráadásul a csapat is gyengült létszámilag, bár Wenger szinte megesküdött, hogy igazolni fog játékosokat.


Mint mondtam nincsenek többségben klasszis playerek, ezért egy csapatként kell hajtani még nagyobb erőbedobással. A folytonosságot már megtapasztalta Wengerék, még ha kisebb arányban is, és már csak kitartásban kell jeleskednünk, ami nélkül nem lehet kupákat nyerni. Még egy nagyon fontos tényező az Arsenal számára a több bajnokságban való helytállás, de mint tudható szűkült a kör, és kíváncsi leszek Arséne Wenger feláldozza -e  a League, esteleg az Fa Kupát, mert ezzel a kerettel alig lehet végig tündökölni mind a 90 percet hosszabtávon. Arséne Wenger-nek ezen a mérkőzéseken inkább taktikában lesz kihívás, ráadásul olyan csapattal, amely őszinte futball híve. Én nem mondom, hogy könnyebb, vagy rosszabb helyzetben vagyunk, mint egy éve, ugyanis egyhelyben toporgunk, ezért illene végre elindulni, mikor ha nem most ...

Meccs infó: Premier League Date 17 August Game week: 1 Kick-off 16:00 Venue: Emirates Stadium (London).Live Tv: Digi Sports & Arsenal Player. Livestream Livescore

Referee: Anthony Taylor. Assistants: H Lennard @ M McDonough. Fourth Official: A D'Urso.

Várható kezdő: Szczesny, Sagna, Mertesacker (C), Koscielny, Gibbs, Ramsey, Wilshere, Rosicky, Walcott, Podolski, Giroud.

Hivatalos kezdő 11:



Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template