Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2013. augusztus 17., szombat

Wenger a mai, és a szerdai mérkőzésröl beszélt



Szombaton pontban négykor kerül megrendezésre az Aston Villa elleni első Premier League mérkőzése a 2013-14 szezon megkezdésével. 




"Ők egy olyan csapat, amely nagyon veszélyes az ellen-támadásban Agbonlahor, és Weimann révén, és az újdonsült Tonev is, aki nagyon kreatív. Tehát szükségünk van egy szilárd teljesítményre, hogy nyerni tudjuk ezt a játékot, mert fontos a jó kezdés. "

"Mindannyian tudjuk [ma] Premier League minden minden mérkőzése nagyon fontos, és főleg a jó kezdet, különösen, amikor befejezzük a játékot otthoni környezetben." Az első játék révén fogjuk energiákat tovább hasznosítani ."

"A győzelem a nyitónapon adhat egy jó biztonsági érzettet," mondta Wenger, utalva a szerdai mérkőzésre, a Fenerbahce ellenire.

"Van sok csapat, aki versenyezni fog a bajnoki címért, és ha megnézzük az európai versenyeket, ez talán az egyetlen olyan ország, ahol nagyon nehéz megjósolni, hogy ki nyeri meg a Trófeát. Ezért számomra a Premier League sokkal érdekesebb számomra ebben az időszakban, mint az össze többi. "



0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template