Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2013. szeptember 19., csütörtök

Wenger Európa legjobb középpályását dicsérte



Az Arsenal tegnap 2-1-es győzelmet aratott az Olympique Marseille otthonában, ahol Aaron Ramsey szerezte a győztes gólt, Arséne Wenger legnagyobb meglepődésére.



Visszatérése óta egyre jobb formában játszik az Arsenal walesi válogatott középpályása, Aaron Ramsey.

Korábban a Fenerbahce elleni BL-selejtezőn mesterhármassal jelezte, hogy most már rendben van a lába.

Szerdán a Marseille elleni csoportmérkőzésen pedig győztes gólt szerzett, nem csoda, ha Arséne Wenger vezetőedző szinte el van ájulva a teljesítményétől:

"Nem tudom, hogy van-e nála jobb középpályás Európa-szerte. Nem várunk tőle gólokat, de sokat fejlesztett a passzjátékán, képességein. Nagyon jól helyezkedik a büntetőterületen belül. Még fejben kell teljesen visszatérnie, hiszen egyes időszakokban jól játszik, míg máskor egy kicsit gyengébb. Elég türelmes vagyok vele, mivel most tért vissza sérüléséből. Kell egy kis idő, míg teljesen utóléri magát." - értékelt a 2-1-es siker után a francia tréner.

Elie Baup természetesen csalódott volt a mérkőzés után:

"Az eredmény a valóságot tükrözi. Domináltunk a mérkőzésen, s most eléggé csalódott vagyok. Az Arsenal jobb csapat nálunk. Walcottra nem figyeltünk, pedig ő egy nagyon jó játékos. Ha szorosan őrizzük, akkor nem tudott volna ilyen kiemelkedően játszani. Mi hibáztunk, ráfizettünk emiatt."

Forrás: Sport365.hu - BL: Wenger Európa legjobb középpályását dicsérte - nem Özilre gondolt » NEMZETKÖZI FOCI › Bajnokok Ligája'via Blog this'
Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template