Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2013. szeptember 18., szerda

Marseille Vs Arsenal 1:2



Arséne Wenger szerint 10 pont kell ahhoz, hogy tovább jusson csapata a Bajnokok Ligája csoportköréből.


Az Ágyúsok az első meccsét szerda este idegenben játsszák a Marseille otthonában amelyet a Digi Sport élőben nem fog közvetíteni.

Marseille nem idegen az Arsenal számára, hiszen két évvel ezelőtt szoros mérkőzést játszott a két csapat, és az utolsó másodpercekben tudta az Ágyúsok eldönteni a mérkőzés kimenetelét, ami a három pontot jelentette.

Futballszakértök szerint a ma esti találkozó akár hasonlóképpen alakulhat, mint legutóbb. Marseille szerkezete nagyon hasonló az Észak-Londoniakhoz, hiszen kreatív középpályásukkal mindenképp veszélyt jelenthetnek a támadásuk megerősítésével.

Michael Cox szerint Marseille egy jól szervezett csapat, amely ötvözi a védelmi struktúrát támadó ambícióikkal 4-2-3-1 hadrendben két középső középpályásukkal , Jacques Romão, és Gilbert Imbula-val.

Cox  rámutatott a lényegre Mathieu Valbuena személyében. Ő egy hihetetlenül komplett központi kreatív támadó középpályás, és nem sokban különbözik a Santi Cazorla-tól, hiszen a szárnyakon képes megtartani, és szervezni is a támadást, és csatárukat is rendre kiszolgálja. Mathieu Valbuena-ról amit tudni kell, hogy gyors, technikai képessége adott, és kitartó játékstílusa.

Andy Brassell a következőket mondta: "Azt hiszem valószínűleg egy hasonló játék lesz, mint a két évvel ezelőtt, amikor Aaron Ramsey szerezte a győztes gólt az utolsó pillanatban. Ez egy nagyon szoros játék lesz". Az Ágyúsok dolgát megnehezíti a hazaiak szurkolótábora is, hiszen órási szenvedéllyel szokták buzdítják a kedvenc csapatukat. " L’OM" jelenleg negyedikek a hazájuk bajnokságában.   

Competition: UEFA Champions League Date:2013 September 18. Kick-off: 20:45 Venue: Stade Vélodrome (Marseille). Live Tv: Sky Sports 4 & Arsenal Player. Livestream & Livescore

Referee:Olegário Manuel Benquerenca Assistants:Ricardo Santos & Rui Licinio Barbosa Tavares Fourth official: João Ferreira dos Santos.
Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template