Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2013. augusztus 23., péntek

Mégis az Arsenalé lehet a Newcastle francia sztárjaBár a L'Equipe című francia lap csütörtökön még arról számolt be, a PSG meghiúsíthatja az Arsenal üzletét, mai számában a francia lap már ennek ellenkezőjét állítja, miszerint Yohan Cabaye mégis Londonba igazolhat Newcastle-ből.
A L'Equipe csütörtökön arról számolt be, hogy a Paris Saint-Germain egy 15 millió fontos ajánlattal megtorpedózhatja az Arsenal üzletét és elhappolhatja az Ágyúsok orra elől a Newcastle csapatkapitány-helyettesét, Yohan Cabayét.

A francia sportlap szerint azonban a PSG kiszállt a versengésből, miután Marco Verratti 2018-ig meghosszabbította szerződését.

Úgy hírlik, az Arsenal ezek után sínen van, azonban az ajánlatán még csiszolnia kell a londoni klubnak. A hét elején ugyanis a Newcastle visszadobott egy 10 millió fontos ajánlatot, ám a francia lap értesülései szerint 16 millióra már nem mondana nemet a fekete-fehér klub.

Forrás: Sport365.hu - Mégis az Arsenalé lehet a Newcastle francia sztárja » NEMZETKÖZI FOCI › Angol foci: 'via Blog this'
Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template