Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2013. augusztus 22., csütörtök

BBC: Benzema és Di Maria érkezhet, és talán Flamó



BBC információja szerint Arsenal jelenleg azon foglalatoskodik, hogy megszerezzék a Real Madrid kettős támadóját Karim Benzema-t, és Angel Di Maria-t.


Wenger régi csodálója Benzema-nak, aki 2009-ben csatlakozott 30 millió ellenében a Real Madrid-hoz, majd egy évre rá Di Maria a Bernabeu-ba a Benfica csapatától.

Korábban már lehetett hallani afelől, hogy Wenger Di Maria szeretné megszerezni az elmúlt néhány évben, de nem történt megerősítés.

Arsenal egyetlen nyári igazolása mind a mai napig a 20 éves francia csatár,Yaya Sanogo aki ingyen érkezett az "Ágyúsokhoz" az Auxerre -töl. Wenger elismerte a tegnapi meccs utáni sajtótájékoztatóján, hogy nincsenek klubnak törekvései, hogy továbbra is Suarez-ért versenyben legyek, miután a Liverpool elutasította két ajánlatukat Uruguay válogatottért, és ragaszkodnak azon álláspontjukhoz, hogy nem eladó Suarez.

Az Ágyúsok hét elején tettek egy nevetséges ajánlatot a Newcastle játékosáért, Yohan Cabay-ért, de szarkák vezetői ellenezték a dolgot, ráadásul a az Észak - Londoni klubot hibáztatták, amiért csúnyán kikaptak a Manchetser City-töl.

Arséne Wenger még annyit hozzáfűzött a tegnapi mondókájához, hogy a nyári igazolási törekvésük még csak most kezdődik, amely szeptember másodikáig ér véget. Wengeréknek kicsit kevesebb, mint két van hátra, azaz 12 nap egészen pontosan, ami nem túl sok. 

BBC újságírója megerősítette, hogy ismét leigazolhatja az Ex-Arsenal játékost, Mathieu Flaminit, aki szinten ingyen érkezhet. A hírről a Dail Mail is beszámolt a napokban.   

Tegnap az Arsenal 3:0 eredményt ért el a Fenerbahce ellen a Bajnokok Ligája Play-off első selejtező körében. Wenger fiainak nem  lesz túl sok idő a regenerálódásra, hiszen szombaton mérkőznek a Fulham otthonában kora délutáni órákban, és biztos nem lesz benne a keretükbe Koscielny, aki csúnya rúgást kapott a fejére. 

Keret eddig is szűkös volt, de most tovább szűkült Alex kiválásával is, aki a hétvégén sérült meg az Aston Villa elleni találkozón. Tényleg itt az idő az igazolásra. Mellesleg tegnap is rendeztek Premier League mérkőzést, mégpedig a Chelsea Vs Aston Villa-t, amit kékek 2:1-re nyertek   
   
Forrás: BBC / Emirates Gunner's
Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template