Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2013. július 18., csütörtök

Rosicky: " Itt szeretném befejezni a karrierem"



Arsenal középpályása Tomas Rosicky továbbra is megerősítette mindazt az álláspontját, hogy elkötelezettséget érez a klubja iránt, és ha tehetné, Londonban fejezné be a Futball karrierjét. 


32 éves játékos szerződéséből egy év van hátra, és biztos vagyok benne, hogy még mindig nagy szükség lehet a cseh játékosra most következő bajnokságokban.

Tavaly 16 mérkőzésen szerepelt a Premier Laeague-ban, és szerves részét vette ki a legjobb négyben való versengésben a fordulók befejeztével csapatársaival az Ágyúsok riválisaival szemben.

Tomas Rosicky 2007-ben érkezett az Ágyúsokhoz, ám de futball karrierjét beárnyékolta súlyosabb sérülések is, de  mentális erejének köszönhetően továbbra sem adta fel a harcot, és igaz is lett. 


Arséne Wenger harminc év feletti játékosoknak nem szokott 1 évnél hosszabb szerződés hosszabbítást megköttetni, de Wenger kivételt tett Tomas-al nemrégiben.

A támadó középpályás több mint 125 mérkőzésen szerepelt, és 15 gólt eredményezett alig több mint hét év leforgása alatt. A szerződése jövő nyáron jár le.

Rosicky: " Úgy érzem, boldog vagyok az Arsenal színeiben." - " Számomra az Arsenal volt a helyes választás."- "Van egy menedzser, aki mindig hisz a jövőben, klubban, és a játékosaiban." - "Én itt szeretném befejezni a karrieremet."
Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template