Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2013. július 18., csütörtök

Mi is megengedhetjük magunknak Rooneyt - WengerArsene Wenger, az Arsenal labdarúgócsapatának menedzsere elmondta: az „ágyúsok” is képesek lennének kifizetni Wayne Rooney átigazolási összegét a Manchester Unitednek.Mint ismert, az angol csatárral jelenlegi klubja, a Manchester United közölte: nincs napirenden szerződésének meghosszabbítása, és csak a második számú csatárként számítanak rá a 2013–2014-es évadban Robin van Persie mögött.

A támadót ezt követően szinte minden nagyobb európai klubbal összeboronálták az angol lapok, hallani lehetett a Chelsea, a Barcelona, a Real Madrid és a Paris Saint-Germain érdeklődéséről is, és most Arsene Wenger is megszólalt Rooney ügyében, mondván, az Arsenal is megengedhetné magának a 83-szoros angol válogatott futballistát.

„Rooney jelenleg a Manchester United játékosa, és még két év hátravan a szerződéséből, így nem rajtunk múlnak a továbbiak. Egy biztos, nekünk sem jelentene gondot az átigazolási összegének kifizetése” – mondta Wenger csapata legutóbbi sajtótájékoztatóján.

Forrás: Nso - Arsenal: Mi is megengedhetjük magunknak Rooneyt - Wenger - NSO'via Blog this'
Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template