Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2013. július 21., vasárnap

Perry-nek nagyon furcsa Suarez pletyka.



A korábbi Arsenal játékosnak, Perry Groves -nak komoly kételyei vannak Suarez ügy kapcsán, ugyanis a Liverpooli csatár szokatlan célpontja Arsene Wenger -nek.



"Arsene Wenger -nek általában nem az a célja játékosok vásárláskor, hogy egy nagy egó-t vesz célba, vagy éppenséggel olyan játékost néz ki, aki bajt hozna klubhoz."

"Nyilván úgy gondolja, minden kockázatot megér Suarez." - "De azon el lehetne kell csodálkozni, ha a Liverpool eladná Suarez az egyik fő riválisának.



" Brendan Rodgers nagy nyomás alatt van, hogy megszerezze a Bajnokok Ligáját érő negyedik pozíciót az Arsenal, és Fő versenytársaival szemben." - "Liverpool rajongók biztosan azt szeretnék, ha külföldre menne, és talán nem is bántanák többet." - vélte Perry Groves a The Groves Sports Bar-nak adott nyilatkozatában.

Arséne Wenger nemrégen kijelentette az Ázsiai sajtó konferenciáján, hogy egy játékoshoz sem állnak közel a tranfers ablakban. Másrészt eltiltás miatt 3-4 hónapot nem játszhat Suarez veszettsége miatt a Premier League-ban. 




Arsenal közönség kedvenc legenda 1986-ban érkezett az Ágyúsokhoz, és hat évet lehúzott Észak-Londonban, ezalatt az idő alatt 155 mérkőzésen szerepelt mindössze 21 gólt eredményezett. Perry gyors szélső játékos volt, aki néha csatárként is besegített, és a nagybátya is játszott az Arsenal pompáiban Vic Groves személyében, mégpedig 1955-1964 közötti időkben.




Perry Groves pár hónappal ezelőtt Jack Wilshere beszélt a következőkben: 

Wilshere lett Arsenal legjobb játékosa, miután Robin van Persie csatlakozott a Manchester United-hez. Arsenal elvesztette klasszis futballistáit az elmúlt négy évben, ezáltal megnehezítették klub bajnoki esélyeit.

Samir Nasri, Cesc Fabregaas, Emmanuel Adebayor, és Alex Song is elhagyták az Arsenalt, és mindannyian nyertek trófeát, ellenben az Arsenal- nál.

Perry úgy látja, ha a tendencia nem változik, akkor elveszítheti még egy jó játékosát, Jack Wilshere -t.

"Arsenal-nál valószínűleg még egy szezont lehúz Jack Wilshere. Ha nem nyer semmit, Jack lehet elgondolkodik azon, hogyan s tovább, "

Arsenalban elért sikerei: 

Football League First Division winner: 1988–89, 1990–91
Football League Cup winner: 1986–87
Football League Cup runner-up: 1987–88



0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template