Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2013. július 31., szerda

Crewe visszavárja Aneke-t



Chuks Aneke egy évet töltött összességében Crewe Alexandra -nál (2012-13), és már arról beszélnek, hogy ismét leszerződtessék az Arsenal fiatal kiválóságát.

Tavalyi szezonban 38 mérkőzésen volt hivatalos a védekező középpályás játékos, és mindössze nyolc gólt eredményezett kölcsönben.


Crewe főnök, Steve Davis azt mondta a BBC-nek, hogy ő szívesen visszavárja a nigériai születésű 20 éves játékost a Gresty Road-ra.

"Ő fantasztikus volt nekünk tavaly. Azt hiszem, az emberek először még nem látták a minőséget, de idővel ki kristályosodott, és az erőnléte is sokkal jobb lett."- " Ő a kreatív játékos, hasonló mint a korábbi kapitányunk, Luke Murphy volt. "

Manchester City középpályása Yaya Toure szerint, Arsene Wenger várhatóan hajlamos lesz ismét kölcsönben adni a Crewe-nak.

"Én csak annyit szeretnék, hogy lenyűgözzem a főnököt, és kapni lehetőséget tőle, ha ez nem megvalósítható, akkor szeretnék játszani néhány mérkőzésen. Én játszottam egy csomó mérkőzést, amikor még kölcsönben voltam tavaly a Crewe -nál, " - idézett a Mirror -tól.

"Arsenal egy fantasztikus csapat, és szeretnék minél több lehetőséget kapni, ha ez nem lehetséges, akkor talán el mennék ismét kölcsönbe "A fő cél egy fiatal játékosnak minél többet játszani, és lenyűgözni a menedzsert.

"Alig várom az edzést az első csapattal. Szerencsére ez már sikerült a világ másik részén, nekem még eddig nem volt sokszor lehetőségem erre. " - vélte Anake


0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template