Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2013. június 29., szombat

Stewart Robson kételkedik Rooney érkezésébenEx -Arsenal középpályása szerint Wayne Rooney nem fog az Ágyúsokhoz csatlakozni. 

A Manchester United csatára úgy tűnik távozni szeretne az Old Trafford-ból, és számos klub vannak amelyek leszerződtetnék Wayne Rooney-t, többek között a Bayern München, PSG, Chelsea, Barcelona, és az Arsenal.


Robson: "Nem hiszem, hogy Wayne Rooney az Arsenal-hoz jönne" - TalkSport hasábjaiban. 

Rooney-ról is ellentétes hírek szólnak a szférában. Pár nappal ezelőtt Gurdaian cikkezett arról, hogy mégiscsak meghosszabbítja a szerződését Vörös Ördögökkel.

 
Mint ismeretes Ronney nincs túl jó viszonyban David Moyes-al, és Robin Van Persie is kiszorította a kedvenc posztjáról, emiatt kegyvesztett lett United támadója, és kijelentette, hogy távozni szeretne a klubtól.

Daily Star, mint köztudott szereti a spekulációkat, és erre fejüket adták ( EXCLUSIVE: ARSENAL'S ROONEY DREAM ), hiszen az Ágyúsokkal hozták összefüggésbe címlapjaikon. Az Arsenal-nál elődleges szempont Higuain, és nem pedig Rooney, másik dolog, hogy nehezen lehet elképzelni Arsenal mezben a Shreket.   
Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template