Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2013. június 29., szombat

Ex-Spurs tréner szerint Higuain jobb lehet, mint Van Persie



Osvaldo Ardiles, volt Spurs tréner szerint Higuain jobb lehet, mint Van Persie. 




Ardiles úgy véli, hogy az argentin lehet olyan jó, mint Robin van Persie, vagy talán még jobb is. "Van Persie egy szuper játékos, az egyik kedvencem, és az egyik legjobb volt az előző szezonban, valamint Gareth Bale,"

"Olyan jó, mint Van Persie? Persze, tudjuk milyen jó Higuain is. Emlékszel, amikor Van Persie érkezett, nem volt éppen a legjobb, de az idő múlásával legjobb játékossá vált, de nem volt fiatalabb  Higuain-tól abban a korban, sőt tapasztaltabb sem."


"Ő egy kiváló csatár. Ő mindig gólokat lő, és keményen dolgozik a csapattal - bárhol is jár, bárhová megy jó fog tenni a csapatnak, "

Mardonna is hasonlóan vélekedett róla " Bárhová is megy Higuain, az első évében ő lesz a Gólkirály"

Lee Dixon úgyszintén " Semmi kétségem afelől, hogy gólokat fog lőni. Ő igazán jól beleillene keretbe, hiszen hasonló a játék stílusa, mint a mienké ".


Ágyúsok egyre közelebb kerültek Real Madrid 25 éves csillagához, Gonzalo Higuainhoz. Napokban ellentétes hirekröl lehetett hallani különböző médiákban, napilapokban, ugyanis a frissen kinevezett Real Madrid menedzser Carlo Ancelotti megnem erősített hírek szerint megszeretné tartani Reaál támadóját (Mediaset), de az argentin hónapokkal ezelőtt kijelentette, hogy menni szeretne, ugyanis Benzema kiszorította posztjáról. Spanyol El Confidential cikkében arról lehet olvasni, hogy Ancelotti Bale-t szeretné megszerezni, és ennek költsége egy részét Higuain eladásból fedezné.



Legelső híresztelések Twitteren lehet olvasni, hogy négy éves szerződéssel állapodtak meg a felek, legalább is a személyes feltételekben. Bár nekem egy kicsit gyanús volt, hiszen miért pont négy évre szólna a megállapodás, ha klubrekordot jelentő igazolásért jönne Higuain? Minimum öt év.


Szezon közepén sokan vélték, hogy az Arsenal védelme nem valami stabil, pedig nem erről van szó, hiszen második legjobb csapat lett a szezonvégi elszámolásnál a mieink, véleményem szerint nem kimondottan védekezésen van a hangsúly, hiszem támadó futballt játszunk, nálunk az volt inkább a probléma, hogy elment Van Persie. Ha egy példával magyaráznám meg a bekapott gólokat, akkor a Manchester United tökéletes lenne összehasonlításképp, hiszen ők is sók gólt kaptak, viszont több gólt is eredményeztek, ehhez pedig egyenletes teljesítményre lenne szükség a mieinknél, Giroud erre képtelen volt, ezért lenne jó ha Higuain hozzánk igazolna, mert a Futballt gólra játszák.       
Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template