Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2012. április 7., szombat

Telesport.hu - Angol csúcs: Arsenal-Manchester City



Telesport.hu - Angol csúcs: Arsenal-Manchester City

Két, győzelmi kényszerben lévő együttes, az Arsenal és a Manchester City vívja az angol 32. forduló rangadóját.

A londoni gárda sorozatban hét siker után az elmúlt hétvégén nagy meglepetésre vereséget szenvedett a Buzsáky Ákost is foglalkoztató,

a kiesés elkerüléséért küzdő Queens Park Rangers vendégeként, a City pedig izgalmas mérkőzésen 3-3-as döntetlent játszott hazai környezetben a Sunderlanddel.

Az Ágyúsoknak nagyon nem jött jól a vereség, az üldöző Tottenham ugyanis közben nyert, ezzel pontszámban behozta a városi riválist, s csak rosszabb gólkülönbsége miatt áll a negyedik helyen.






Arsene Wenger futballistáinak az ezüstérem megszerzésére már nincs sok esélyük, a harmadik hely azonban azt jelentené számukra, hogy a Bajnokok Ligája következő kiírásában nem kellene selejtezőt játszaniuk, ez pedig minden bizonnyal elegendő motiváció.

A Manchester City - amely sokáig vezette a bajnokságot - az utóbbi időben felemásan teljesít, emiatt a címvédő Manchester United öt ponttal elhúzott tőle. A Citynek tehát szintén nagyon fontos lenne a három pont megszerzése, ami azonban az Arsenal stadionjában semmiképp sem egyszerű feladat. Már csak azért sem, mert az Ágyúsok az idénybeli 15 hazai meccsükből 11-et megnyertek, s csak kettőt veszítettek el.

Cikk teljes terjedelmében az alcímre kattintva!


PrintPrint Get a PDF version of this webpage PDF





 
Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template