Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2012. április 8., vasárnap

Inforadio.hu - Silva: Már az Arsenal elleni rangadó is bajnoki döntő



Silva: Már az Arsenal elleni rangadó is bajnoki döntő

A Manchester City spanyol középpályása szerint nem szabad a listavezető Manchester United elleni angol labdarúgó-bajnoki szuperrangadóra (17:00) gondolniuk,

mert már az Arsenal elleni mérkőzés is döntőnek számít (Több hír a bejegyzésben).

David Silva a Goal.com szakportálnak adott interjúban is kiemelte, hogy nyolc pontra nőne a hátrányuk, ha a United a vasárnapi első meccsen (14:30) a papírformának megfelelően legyőznék a vendég QPR-t, majd a City kikapna az Emirates Stadionban.

Silva megjegyezte, hogy az Arsenal ugyan múlt szombaton kikapott a QPR-tól, de előtte zsinórban hét bajnoki meccset is megnyert.







Arról is beszélt, hogy a kevésbé gólerős játék vezetett a szezont szenzációsan kezdő City visszaeséséhez, pedig a helyzeteik most is meg megvannak, így nem is igazán érti az okát. Nem hallgatta el, hogy a saját teljesítménye is visszaesett.

Silva szerint ha most Londonban nem tudnak hatékonyabban játszani, akkor már ma elillanhat a maradék esélyük az aranyérem megszerzésére.

Az Arsenalt mindenhol erős csapatnak tartja, amely a szezonbeli hullámhegyek és hullámvölgyek után is bármelyik riválisát legyőzheti.

A londoni csapat a Tottenhammel, a Chelsea-vel és a Newcastle együttesével küzd a két manchesteri csapat mögött. Ha az Arsenal győzne, két pontra eltávolodna a Tottenhamtől és ötre két további ellenfelétől.

Cikk folytatása: http://inforadio.hu/hirek/sport/hir-491376







Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template