Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2012. március 2., péntek

Sporthirado.hu - Van Persie nélkül az Anfielden?



Sporthirado.hu - Van Persie nélkül az Anfielden?

Arsene Wenger még nem tudja, hogy Robin van Persie és Thomas Vermaelen bevethető lesz-e szombaton a Liverpool elleni bajnoki rangadón.

Az Arsenal menedzsere a válogatott szünet miatt dohog.


Van Persie és Vermaelen is a válogatottban szedett össze kisebb sérülést szerdán, és csak az utolsó pillanatban dőlhet el, hogy pályára lépnek-e az Anfielden.


Wenger már többször kifejtette, haszontalannak tartja a nemzetek közötti barátságos meccseket, és ismét kikelt ellenük.





„Személy szerint úgy gondolom, hogy egyre nehezebb elfogadni a tét nélküli válogatott mérkőzéseket. Van olyan játékosunk, akinek kilenc nap alatt négy meccsen kellene játszania – ez egyszerűen lehetetlen” – panaszkodott a szakvezető.

„Ramsey se szombaton, se kedden (a Milan elleni BL-meccsen) nem szerepelhet, de Diabyra újra számíthatunk. Rosicky az ágyékával bajlódik, de úgy tippelem, játszhat.”

Wenger azt kérte, az angol válogatottról ne kérdezzék, nem rá tartozik, ki lesz a következő szövetségi kapitány. A minap kölcsönben a szezon végéig Szentpétervárra távozott Andrej Arsavinra viszont kitért.

„Még mindig a mi játékosunk. Egyszerűen úgy éreztem, hogy az ő korában futballoznia kell” – szolgált magyarázattal a francia.


Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template