Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2012. március 2., péntek

Nb1.hu - Arteta: Van Persie maradNb1.hu - Arteta: Van Persie marad

Spanyol a hollandról, azaz elveszti-e nyáron az Arsenal a legnagyobb klasszisát?

Ha Mikel Arteta véleménye számítana valamit, az „Ágyúsok” drukkerei megnyugodhatnának:

a Premier League-ben jelenleg 26 forduló után 23 góllal álló Robin van Persie ugyanis ez esetben sem a Real, sem más topklub kedvéért nem hagyná el a londoniakat.

Mivel azonban a transzferekbe körülbelül annyi beleszólása van, mint Ivan Gazidisnek a szögletvariációkat illetően, így egyelőre kezeljük mi is a helyén a COM Radio-nak adott nyilatkozatát.

 – Egyáltalán nem izgatják az újságokban megjelentek a Barcáról vagy a Realról, mint ahogy a szerződéshosszabbítás sem központi kérdés számára.

 Nagyon nyugodt a helyzetével kapcsolatban.

Arteta – aki a Barcelonába (haza)távozó Cesc Fábregas helyére érkezett – szót ejtett arról is, hogy miért hagyta el 2002-ben éppen a Barcát a Rangers kedvéért.Match 44 - Robin van Persie
Match 44 - Robin van Persie (Photo credit: giveawayboy)
– Mindig azon gondolkodtam, hogyha türelmesen várok a soromra, talán sikerült volna bekerülnöm a csapatba, de kevés esély mutatkozott erre, hiszen Pep akkoriban még ott játszott, és Xavi is egyre jobb volt. Azonban nem is a bekerülés a legnehezebb egy ilyen kaliberű csapatnál, hanem az, hogy meg is ragadj ott.

Ezeket a szempontokat mérlegelve döntöttem végül úgy, hogy Skóciába távozom – elmélkedett a kitűnő középpályás.Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template