Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2012. február 20., hétfő

Sporthirado.hu - Megerősítették WengertSporthirado.hu - Megerősítették Wengert

Az Arsenal igazgatótanácsa támogatásáról biztosította Arsene Wengert, és 55 millió fontot bocsát a rendelkezésére nyáron,

hogy feltuningolja az Arsenal keretét. Közben újabb legenda kritizálta élesen a francia szakembert.

A hétvégén felreppent a pletyka, miszerint az Arsenal elöljárói fontolóra veszik, hogy próbálják-e megnyerni Pep Guardiolát a kispadra.

Ehhez képest ugyanez a lap, a Daily Mail most arról ír, hogy Arsene Wengert nem akarják eltávolítani a szezon végeztével, és legalább 2014-ig vele képzelik el a jövőt.


Mi több, a francia menedzser 55 millió fontot költhet a nyáron új igazolásokra, így az olyan topjátékosokért, mint Eden Hazard és Mario Götze is versenybe szállhat.

A terv ott bukhat meg, hogy amennyiben az Arsenal nem szerepelhet a BL-ben, világklasszis labdarúgók aligha akarnak aláírni az Emiratesbe, ahol azonban (egyelőre) nem számolnak ezzel a forgatókönyvvel.

Ha valamikor, hát most hatalmas szüksége volt Wengernek arra, hogy megerősítsék posztjában: a csapat kiütéses, 4-0-s vereséget szenvedett milánói BL-meccsén, majd szombaton búcsút intett az FA-kupának.

Bergkamp, Petit és Wright után a klub újabb legendája, George Graham – aki játékosként és edzőként kilenc komoly trófeát nyert, akkor még a Highburyben – is kritizálta a trénert. Sok mindent nem ért.

„Azt hiszem, az Arsenal válságban van. Az elmúlt néhány év kicsúszott a kezei közül, és a négy-öt évvel távozott játékosokat nem sikerült pótolni. Van pénz igazolásokra, nem értem, hogy Arsene miért nem szerződtetett néhány minőségi embert a nyáron” – értetlenkedett a szakember.

„Manapság úgy kell az ifjoncokat beépíteni, ahogy Sir Alex Ferguson teszi. Nem átall közben egy-egy kész játékost venni 25 millió fontért.”
 
Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template