Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2012. február 21., kedd

Nso.hu - Arsenal: Ha az első négyben végzünk, az felér egy trófeával - Wenger



Nso.hu - Arsenal: Ha az első négyben végzünk, az felér egy trófeával - Wenger

Arsene Wenger nem túl optimistán nyilatkozott az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenal pocsék múlt heti szereplése után.

A francia szakvezető szerint ha a Premier League-ben az első négy hely valamelyikét megszereznék, az már felérne egy trófeával.

Mint ismert, az Arsenal 4–0-ra kikapott az AC Milantól a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első felvonásán, így nehéz dolga lesz a londoni visszavágón, ha tovább akar lépni.




Ráadásul az FA-kupából is búcsúzott a Sunderlandtől elszenvedett vereséggel (2–0), így ismét kevés esély mutatkozik arra, hogy az „ágyúsok” vitrinjébe ebben az idényben újabb trófea kerül.

„Most minden energiánkkal a bajnokságra koncentrálunk. Mindenki ugyanazt kérdezi tőlem, de jelen helyzetben ha a legjobb négyben végzünk, az felér egy kupagyőzelemmel.

Egy hete legyőztük a Sunderlandet, majd kikaptunk tőle, és a Milantól is vereséget szenvedtünk. Szerda este nehéz meccsünk volt Milánóban, majd ismét utaznunk kellett.

Ez a világ bármely csapatát megviselné” – nyilatkozta Arsene Wenger.

A francia szakember – akinek szerződése 2014 nyarán jár le az Arsenalnál – hozzátette, a rengeteg sérülés is megnehezíti a dolgukat.








Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template