Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2012. február 8., szerda

Pepsifoci.hu - Nem kell a Barcának a Premier League két szupersztárjaPepsifoci.hu - Nem kell a Barcának a Premier League két szupersztárja

Sem Robin van Persie, sem Gareth Bale szolgálataira nem tart igényt a Barcelona 

- cáfolt a katalán klub alelnöke, Josep Maria Bartomeu, illetve a sportigazgató ......  Andoni Zubizarreta azok után, hogy több sajtóorgánum is arról számolt be, hogy a Barca küldöttsége Londonban járt tárgyalni az Arsenal holland csatárának, illetve a Tottenham balszélsőjének ügyében.
Sajtóhírek szerint a két klasszisért súlyos fontmilliókat (Bale-ért konkrétan 40-et) fizetne ki a BL-címvédő, és a Barcelona már tárgyalásokat is kezdeményezett az Arsenal kapitányának, illetve a Spurs szuperszélsőjének leigazolása ügyében.


Match 44 - Robin van Persie
Match 44 - Robin van Persie (Photo credit: giveawayboy)

 Kedden azonban kiderült, hogy a két játékos nyári becserkészésének híre kacsa volt.

- Semmi sem igaz Robin van Persie-velk kapcsolatban, csak egy, az újságokban megjelent híresztelésről van szó.

Nem léptünk kapcsolatba az Arsenallal és az ügynökével sem. Csakis a bajnokságra és a kupára koncentrálunk jelenleg, nem foglalkozunk az átigazolási piac történéseivel

– cáfolt Josep Maria Bartomeu, a Barcelona alelnöke, Gareth Bale ügyében pedig Andoni Zubizarreta sportigazgató szólalt meg az El Mundo Deportivo című lapban.

- Nem igaz, hogy Londonban jártam volna tárgyalni bárkivel is. Már ezerszer elmondtam, hogy a számunkra "leigazolható" játékosok a Barcelona B- és ifjúsági csapataiban szerepelnek – tette hozzá a korábbi válogatott kapus.


Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template