Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2012. február 7., kedd

Focimagazin.hu - Wenger szívesen leigazolná Hazardot



Focimagazin.hu - Wenger szívesen leigazolná Hazardot

Arsene Wenger nem bánná, ha meg tudná szerezni Eden Hazardot a Lille-től, de Fellaini játéka is tetszik a francia mesternek.

Az Arsenal francia mestere a Derniere Heure-nek adott interjúban áradozott a 21 éves belga középpályásról, akiért fél Európa küzdeni fog a nyáron.


Wenger elismerte, hogy szívesen látná a csapatában a játékost, kiemelte a kreativitását, a képességét, hogy az utolsó passzaival képes helyzetbe hozni a társait.


 Wenger szerint Hazardnak minden képessége meg van hozzá, hogy egy olyan top csapatban is szárnyaljon, mint az Arsenal.



Logo used from 2002-2011
Image via Wikipedia



Az Arsenal edzője viszont célzott az anyagi vonzatra is, vagyis a szavaiból kiderült, hogy még Hazard miatt sem fogják felborítani a gazdálkodásukat. Wenger amúgy még beszélt a belga lapnak egy másik belga játékosról is, Marouane Fellaini-t is olyan labdarúgónak tartja, akit el tudna képzelni a csapatában.

Eden Hazard már az idény elején jelezte, hogy nyáron klubot fog váltani, a belga Messi-nek nevezett középpáyásért folytatott versenyben állítólag a Chelsea áll a legjobb helyen, de a választ várhatóan csak az idény végén tudjuk meg. Hazard addig is a Lille-re koncentrál és arra, hogy minél többet fejlődjön az idény során.







Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template