Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2012. február 29., szerda

Ma.hu - Örömmel igazolna Angliába az Arsenal kiszemeltje



Ma.hu - Örömmel igazolna Angliába az Arsenal kiszemeltje

Az élvonalbeli francia labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Montpellier középpályása,

Younes Belhanda szívesen igazolna a Premier League-be vagy a Bundesligába.

A marokkói labdarúgás egyik legnagyobb tehetségének tartják Belhandát, de nem csak Franciaországban szerzett magának hírnevet, hiszen olyan csapatok is elkezdtek érdeklődni iránta, mint az Arsenal és az AC Milan.






Belhanda tud a kérőkről, és kedden egy francia televíziós-csatornának adott interjújában elmondta, leginkább az angol- és német bajnokságot tartja vonzónak.




"Az én jövőm? Az álmom az, hogy Angliában vagy Németországban játszhassak valamikor" - mondta a 22 éves tehetség. "A stílus feküdne nekem, ahogy a klubok filozófiája is."

Az AC Milan érdeklődéséről Belhanda semmit sem tud, de elmondása szerint neki saját fejlődésére kell még koncentrálnia.

"A milanos pletykák? Semmit nem tudok róluk" - mondta határozottan. "Három éve vagyok profi, de még mindig sokat kell tanulnom, ugyanakkor nagyon ambiciózus alkat vagyok."

Belhanda profi karrierjét a Montpellier gárdájában kezdte mindössze néhány éve, azóta 90 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, összesen 11 gólt és 14 gólpasszt jegyzett. Egyértelműen az idei év jelenti számára a nagy áttörést, hiszen már hét gólt szerzett öt gólpassza mellett 21 Ligue 1 fellépésén. Belhanda kivásárlási ára a transfermarkt.de szerint hét millió euró, ami a nagycsapatoknak nem jelent nagy kiadást.

A csapat másik ásza a 25 éves válogatott csatár, Olivier Giroud, aki 16 góljával vezeti a bajnokság góllövőlistáját. Giroud iránt több nagycsapat érdeklődik, de őt is az Arsenal szeretné leginkább a soraiban tudni.

A Montpellier jelenleg vezeti a francia pontvadászatot, így az idei év meglepetés csapatának jó esélye van arra, hogy jövőre a Bajnokok Ligája főtáblájára kerüljön.





 
Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template