Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2011. november 11., péntek

Nso.hu - Arsenal: a 21 éves MLS-sztár jó benyomást tett Arsene Wengerre



Nso.hu - Arsenal: a 21 éves MLS-sztár jó benyomást tett Arsene Wengerre

Az FC Dallas labdarúgócsapatának 21 éves középpályása, Brek Shea az elmúlt napokban Londonban együtt edzett az Arsenal első, illetve második keretével is.

Arsene Wenger, az „ágyúsok" menedzsere jó véleménnyel volt az amerikai válogatott futballistáról, még az sem kizárt, hogy tárgyalnak a szerződtetéséről.


Az amerikai bajnokságban (MLS) játszó Brek Shea hétszer szerepelt az Egyesült Államok válogatottjában, és a liga legértékesebb játékosának is jelölték, a 2011-es szezon álomcsapatába is bekerült.




Klubja, a Dallas már elbúcsúzott az MLS küzdelmeitől, és mivel az amerikai válogatott két felkészülési mérkőzésen is pályára lép Európában, Shea Londonban, az Arsenalnál edzett az elmúlt időszakban.

Annak ellenére, hogy a korábbi a híresztelések szerint csak állóképességét fejleszti a klubnál, könnyen lehet, hogy vendégeskedése után marasztalják is.





Ahogy Arsene Wenger elmondta, rajta tartja a szemét a „nagyon tehetséges" futballistán, és ha jó benyomást tesz a szakmai stábra, elképzelhető, hogy tárgyalni kezdenek a további együttműködésről.

Az Arsenal korábban szerződés nélkül regisztrálta Sol Campbellt és Jeremie Aliadiere-t a tartalékbajnokságban, és a hírek szerint ez a sors vár Shea-re is, aki így pályára léphet az „ágyúsok" színeiben.





Ezt megelőzően viszont még az amerikai válogatottban lesz jelenése, ma Franciaország ellen Párizsban, jövő héten pedig Szlovénia ellen Ljubljanában.





Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template