Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2011. november 10., csütörtök

Mno.hu - Wenger félti a válogatott meccseket



Mno.hu - Wenger félti a válogatott meccseket

Arséne Wenger szerint a válogatott meccsek alacsony színvonala miatt egyre kevesebb néző kíváncsi ezekre a találkozókra, ez ellen pedig tenni kell.

Az Arsenal menedzsere szerint a bizonytalan gazdasági helyzet és a mérkőzések alacsony színvonala miatt egyre kevesebb a néző a válogatott meccseken.

A francia szakember biztos benne, hogy van megoldás a helyzetre, de minél hamarabb kell cselekedni, hogy a szurkolókat visszacsalogassák a nemzeti csapatok meccseire.

„Néhány válogatott meccs bizony nagyon gyenge” – mondta Wenger. „Ezt némileg ellensúlyozni lehet a szurkolók hazaszeretetével és a nemzeti büszkeséggel, de ez hosszú távon nem működik. Az emberek jó focit akarnak látni, s ha nem kapnak, hát nem mennek ki a meccsekre."

„A legutóbbi selejtezőkörben a Bulgária – Wales meccset például alig ezer néző előtt játszották. Ez a válogatott meccsek megcsúfolása. Gyorsan megoldást kell találnunk erre a helyzetre, mielőtt nem késő.”

„Azt hiszem ez egyre csak rosszabb és rosszabb lesz” – folytatta Wenger. „Gazdasági válság van, ennek pedig közvetlen hatása van a nézőszámra. Egyre nehezebb eladni a meccseket – még az olyan nagy országokban is, mint a mienk. Franciaországban idén egyetlen válogatott meccset sem rendeztek teltház előtt. Egyet sem.”

Wenger köztudottan nem szereti a szezon közbeni válogatott meccseket – főleg ha azok csupán felkészülési mérkőzések – most is azon aggódik, játékosai épségben térjenek haza.

„Természetesen nem örülök a válogatott szünetnek, de bízom benne, hogy megússzuk sérülés nélkül" – tette hozzá Wenger. „Ha ez nem sikerül, akkor annak fájdalmas következményei lehetnek. Nem hiszem egyébként, hogy a szünet megtörné a lendületünket. Persze mindig nehéz ilyenkor elérni, hogy a játékosok visszazökkenjenek a régi kerékvágásba, de reméljük ezzel most is meg tudunk birkózni.”

PrintPrint Get a PDF version of this webpage PDF



The Clock End of the Arsenal Stadium, Highbury...Image via Wikipedia








Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template