Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2011. március 10., csütörtök

Sporthirado.hu - Ha kupa, akkor nincs Fabregas!



Sporthirado.hu - Ha kupa, akkor nincs Fabregas!

Arsene Wenger menedzser sajtótájékoztatón erősítette meg, hogy az Arsenal csapatkapitánya, és jelenlegi első számú kapusa, Cesc Fabregas,(Twitter) illetve Wojciech Szcesny is több meccset kényszerül kihagyni a Barca elleni keddi nyolcaddöntőben elszenvedett sérülése miatt. Van Persie viszont ott lesz szombat este az Old Traffordon.
A Ligakupa-döntőhöz hasonlóan a szombat kora esti (18:15) FA-kupa-negyeddöntőről is hiányzik majd az Arsenal katalán játékmestere, Cesc Fabregas. A középpályásnak a Barca elleni, 3-1-es vereséggel végződő ütközet első negyedórájában újult ki térdínsérülése, bizonytalan, mikor épül fel, de a menedzser szerint több meccset kell kihagynia.


Hasonló a helyzet Wojciech Szczesnyvel is, aki szalagsérülést szenvedett ujjában Dani Alves egyik átlövésének következtében. Az Ágyúsok másik lengyel portásának, Fabianskinak a válla rakoncátlankodik, így a szezon folyamán már-már kegyvesztetté vált Almunia hetei következhetnek. Wenger a vészhelyzetre való tekintettel kilátásba helyezte, hogy rövid távra ifjú kapust kölcsönöz a csapat a következő napokban (Mannone és Shea "kiküldetésben" van, előbbi ráadásul ugyancsak sérült).
A Barca ellen a kiállítás sorsára jutott Van Persie térde "jól vizsgázott" az elmúlt napokban, így nincs akadálya, hogy a holland csatárral rohamozhasson az Arsenal szombaton az Old Traffordon.





Tippmix | Totó, tippmix és sportfogadás tippek
Subscribe to Emirates Gunner's by Email
Skorpió Bútor


Enhanced by Zemanta

2 Tollbamondás:

西雅图陈彤 írta...

Greetings from USA! Your blog is really cool.
are you living in Hungary?
You are welcomed to visit me at:
http://blog.sina.com.cn/usstamps
Thanks!

Habarics Zoltan írta...

I'm Hungary ,Budapest. Thank You ! :))


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template