Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2011. március 10., csütörtök

Nso.hu - Arsenal: Almunia néhány csapattársát bírálja a BL-búcsú miatt



Nso.hu - Arsenal: Almunia néhány csapattársát bírálja a BL-búcsú miatt 

Bár az Arsenal képviselőinek többsége a svájci Massimo Busacca játékvezetőt okolta a Barcelona elleni 3–1-es vereség miatt a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágója és a londoni klub kiesése után.

Manuel Almunia kapus a játékostársait is felelősségre vonta.


„Csak egy gólt kellett volna szereznünk a hajrában, és továbbjutunk, de a kapuból figyelve nem értettem, miért nem tesznek meg ezért mindent a csapattársaim – mondta Almunia a The Timesnak. – Több társam is csak sétálgatott az utolsó percekben ahelyett, hogy futott volna a labda után. Ha lelkesebbek vagyunk, megtörhettük volna a Barcát. Valóban voltak pillanatok, amikor úgy tűnt, minden elveszett, de ha valaki, mi tanúsíthatjuk, hogy bármikor eshet egy gól."


Almunia az utolsó mondatával az angol Ligakupa döntőjére utalhatott, amelyen hiába játszott mezőnyfölényben az Arsenal, a Birmingham City szerezte meg a győztes gólt, méghozzá az „ágyúsok" nagy védelmi hibájából.

Az első félidőben kézsérülést szenvedő Wojciech Szczesny helyére beálló spanyol kapus a végén hozzátette, az egyetlen mentség az lehet társai részére, hogy a Robin van Persie kiállítása miatti emberhátrány okozhatta fokozott fáradtságukat, és egyszerűen elfogyott az erejük a hajrára



Tippmix | Totó, tippmix és sportfogadás tippek
Subscribe to Emirates Gunner's by Email
Skorpió Bútor





AlmuniaImage by wonker via Flickr
Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template