Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2013. október 1., kedd

Perry Groves: "Az első igazi próba " / Giroud Vs Higuain



Az egykori Highbury kedvenc Perry Groves, figyelmeztette Arséne Wengeréket, hogy a ma esti Bajnokok Ligája összecsapás Napoli ellen eddigi legnagyobb próbája lesz. - Talk Sport



Az Ágyúsok kilenc játékok nyeretek sorozatosan amikor elvesztették az Aston Villa elleni találkozott Premier League első mérkőzésén a 2013 szezonban, de a Tottenham mérkőzés kivételével még nem játszottak nagyobb erejű csapatok ellen, mint például a Napoli.

Perry Groves az ex Arsenal klasszisa elismerte, hogy az olaszok ellen egy igazi erőpróba lesz Wengeréknek, és nagy kihívást lesz a ma esti találkozó.



"Arsenal-nak óvatosnak kell lennie a Napoli ellentámadása miatt, "tette hozzá. "Ők egy tipikus Rafa Benitez csapata. Ők nagyon jó Európában, és azt állítja, hogy nagyon nehéz lesz legyőzni őket.

"Mindkét csapat gólveszélyes. Az első órában elég nyitott lesz a mérkőzés, de nem hiszem hogy mindent egy lapra tennének fel, hiszen túl kockázatos lenne.Valószínűleg két-két ponttal elégedett lehetne mindkét menedzser, miután minkét játékot lejátszották."

Meg nem erősített hírek szerint igencsak kérdéses Higuain játéka a ma esti Bajnokok Ligája találkozón, ugyanis ha igazak a feltevések reggeli edzésen sérülhetett meg, vagy romlott az egészségügyi állapota az Argentinnak.


0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template