Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2013. október 1., kedd

Arsenal Vs Napoli 2:0



Arséne Wenger-nek ismét Rafa Benitezzel kell szembenéznie a holnapi nap folyamán a Bajnokok Ligája sorozatában.



Szombaton az Ágyúsok 2:1 győzelmet arattak a Swansea otthonában, és minden adott ahhoz, hogy jó mérkőzést láthassunk a Napoli csapata ellen is.




Mérkőzés: UEFA Champions League Dátum: 2013 október 1. Kezdés:20:45 Stadion: The Emirates(London). Live Tv: Sky Sports 2 & Digi Sport. Livescore & Livestream





Bíró: M.Mažić Segédbíró: M.Ristić & D.Djurdjević Negyedik bíró: V.Čađenović



Arséne Wenger felhívta játékosai figyelmét, hogy különösen figyeljenek oda a Napoli ellentámadásaira.

Legutóbb két csapat 2:2 mérkőzést játszott az Emirates Kupán ez év augusztusában. Főnök elismerte, hogy sokat tanul azon mérkőzéstől, hiszen az ellenfél gyorsan visszatud állni védekezésből támadásba.

"Insigne nem túl magas játékos, de gyorsan visszatud zárni támadásból védekezésre, és fordítva ," mondta a menedzser Arsenal Player-nek.

Arsené Wenger továbbá azt is kijelentette, hogy esetleges keddi győzelem akár a továbbjutást is jelenhetné, és az önbizalom is jót tenne a játékosainak.

Napoli az első fordulóban Dortmundot verte amely csapat egészen a döntőig menetelt a tavalyi Bajnokok Ligája kiírásban.

" Nekünk is jól indult a sorozat, és ha hoznánk a következő mérkőzést is hazai pályán, akkor jó esélyünk van arra , hogy továbbjussunk, de azt nem mondanám, hogy sorsdöntő mérkőzés lesz." - vélte Wenger.

A holnapi találkozó taktikai szempontpontból is kulcsfontosságú lesz, ezért Wenger-nek duplán fel kell készíteni csapatát ahogyan a mester is nyilatkozott. Nagyon kíváncsi leszek, hogy benne lesz a keretben Gnabry, Arteta, és Tomas Rosicky is.



Nehéz dolga van valóban a Főnöknek, hiszen a jelenlegi keret nagyon egyben van, hiszen folyamatosan nyerik a mérkőzéseket a Premier League-ban. Talán nem is szabadna túl sok helyen változtatni, kockáztatni, mert csapategységet alkot Wenger futballja, talán a cserék hozhatják a frissességet a második játékrészben, és esetleg a különbséget.

Theo Walcott minden bizonnyal nagyon fog hiányozni, mert Gnabry-nak sajnos még nincs Bl tapasztalata, de a hazai környezet lendületet adhat neki, mint az első megszerzett gólja a Swansea elleni.

Anno Cesc Fabregas is igen fiatalon bekerült a keretben, igaz ő Bergkamp, Pires, Ljungberg, és Henry-val játszott egy csapatban. Szerintem Wengert senki sem fogja hibáztatni, ha beteszi kezdőben az "Azzurrik" ellen, másrészt nincs ki aki helyettesítené Walcott-ot, csakis Gnabry.

Főnök holnap dönteni arról, hogy kit fog játszani, és kíváncsian várom mint ahogyan a mérkőzést is. Go Gunners!
Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template