Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2013. szeptember 27., péntek

Özil:" Eisfeld és Gnabry nagyon tehetségesek "



Arsenal játékmestere Mesut Özil beismerte, hogy meglepte a West Brom elleni mérkőzés, és dicsérte a klub fiatal játékosait, mint például a Thomas Eisfeld, és Serge Gnabry-t is. 


Arsenal menedzsere Arsene Wenger fiatalos oldalát mutatta a West Brom elleni a Ligakupa összecsapáson amelyet Wengerék 5:4 összesítéssel jobbnak bizonyultak az Albion-nál.

Mérkőzés 90 perce kevésnek bizonyult, ugyanis 1-1 állt a játék, majd következett a hosszabbítás, és a mindent eldöntő büntetőpárbaj amelyet az Ágyúsok nyertek 4:3-ra.

Arsenal következő ellenfele a Chelsea lesz, mégpedig a negyedik fordulóban (Emirates) október 28-án.

 A német nemzetközi válogatott Özil, a következőket mondta:

 "Ők [Eisfeld és Gnabry] nagyon tehetségesek," Mint kiderült Özil a Twitteren kérdezz-felelek játszott,. "De még keményen kell dolgozniuk, de jó úton járnak."

Arra a kérdésre is felelt, hogy kik azok az új csapatársak akit lenyűgözte őt a legjobban, Ozil megtagadta nevet, mondván: "Én nem akarok neveket mondani, mert az egész csapat minőséget produkált ."

 Arsenal £ 42.5m rekord igazolása dicsérte a rajongókat, mert segít neki a beilleszkedésbe, majd hozzátette: "Ők nagyon pozitívak, mert sok támogatást kaptam tőlük"

Egy hónappal azután, hogy a Real Madrid-tól elszerződött a 24 éves játékos az angol nyelvet próbálja jobban elsajátítani sok tanulással, de a fiatal középpályás elárulta, hogy Wengerel szoktak németül is kommunikálni.

Amikor egy rajongó megkérdezte, hogy Wenger folyékonyan beszél-e németül, Ozil ekkor így válaszolt: "Ő nagyon jól beszél."

Özil pályára kerülésével sokban hozzájárult a csapat jó formájához a legutóbbi mérkőzésen is, hiszen három alkalommal készítette elő a 3:1 megnyert találkozott a Stoke City elleni mérkőzésen.

 "Nem akarom dicsérni magam, de azt hiszem a statisztikám jó. [Azonban] Szeretnék több gólt eredményezni."

Forrás: independent


0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template