Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2013. szeptember 4., szerda

Fabregast meglepte Özil igazolás



Cesc Fabregas Barcelona középpályása úgy gondolja, hogy a Real Madrid  "második legjobb játékosát" igazolta le az Ágyúsok Mesut Özil személyében.




Észak-Londoniak mintegy klub rekordot jelentő összegért, azaz 42.4 millió fontért igazolták le Mesut Özil-t hétfő este, ezáltal a nagynevű aláírással lezárult a frusztrációs átigazolási időszak vége, amely már jó ideje jelen volt az Ágyúsok érájában, és lelkes szurkolótábor köreiben.

Mesüt Özil leigazolásával lehet hallani olyan pletykákat, hogy utoljára Londonban Dennis Bergkamp csatlakozása idején forrt ennyire a levegő, mint jelen pillanatban.

Ozil korábbi csapattársak  kifejezték óriási csalódásukat, hogy a német nemzetközi válogatott elhagyta Bernabeu-t, Cesc  Fabregas-t is megdöbbent a hír hallatán.

A spanyol középpályás nyolc évet töltött az Arsenal-nál miután visszatért Barcelonába, és ő úgy véli, hogy az Ágyúsok szereztek egy top játékos.

Fabregas a következőket mondta a spanyol Cadena Cope rádiónak: "Igazán meglepett Özil távozása. Úgy tűnt nekem, hogy a második legjobb játékosa volt Madrid-ban Cristiano (Ronaldo) mögött"

Volt egykori csapatkapitányt a nyári átigazolási időszak alatt, több angol klubbal hozták összefüggésbe, de később mint kiderült, esze ágában sincs elhagyni a gyerekkori kedvenc csapatát, a Barcelonát, még annak ellenéri is, hogy az utóbbi időben egyre kevesebbszer kapott főszerepet, és klub rajongói is kegyvesztett lettek vele szemben. Azonban az új vezető edzőjétől ismét megkapta a bizalmat a bizonyításra, hiszen a Barca keretére nagyon ráférne a DNS frissítés.

Cesc Fabregas saját magára emlékeztette Mesüt Özilt, mint amikor még Ágyúsként szerezte meg a betevőjét, ugyanis ugyanabban szerepkörben játszott, mint Özil Madridban. A Barcánál megint más a helyzet, hiszen egy bizonyos pozícióban kell helytállnia, és nem pedig szervezőbb, irányító csapatagjaként.

Remélhetőleg Mesüt Özil leigazolásával újra ott lehetünk a Top 3 harmadban, viszonylag kényelmesebb üzen módban. A Bajnoki esélyeink javarészt Olivier Giroudtól, és persze a védekezésünktől függ.

Forrás: Sky Sports / Emirates Gunner's


0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template