Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2013. szeptember 4., szerda

"Érthetetlen, miért adta el Özilt a Real?" - Joachim Löw is kritizál



Cristiano Ronaldo és Jorge Valdano után a német válogatott szövetségi kapitánya, Joachnim Löw is kritikus hangvételű nyilatkozatban jelezte, nem igazán érti, miért adta el a Real Madrid Mesut Özilt az Arsenalnak.


Fotó: Sky Sports 

Mint arról beszámoltunk, Madridban finoman szólva nem aratott túl nagy sikert, hogy a Real eladta Mesut Özilt az Arsenalnak.

Többek között Cristiano Ronaldo is kifejtette igen kritkus véleményét, most pedig a német válogatott szövetségi kapitánya, Joachim Löw is megszólalt az ügyben.

A szakember szerdai sajtótájékoztatóján kritizálta a blancókat, akik Gareth Bale megszerzése után adták el a Nationalelf kulcsemberét az Arsenalnak.

"A bizalom nem volt teljesen 100%-os Özil és a Real Madrid között. Mindemellett számomra érthetetlen kissé, hogyan engedhette meg magának a királyi klub, hogy eladja az elmúlt idény egyik legeredményesebb játékosát..." - fogalmazott Joachim Löw a sajtó képviselőinek.

Özil mutatói egészen parádésak voltak a tavalyi szezonban, hiszen kilenc bajnoki gólja mellett 26 gólpasszt osztott ki, ameivel toronymagasan végzett a spanyol bajnokság élén ebben a kategóriában, a második helyen végző Andrés Iniesta, Lionel Messi duó 13-13 asszisztig jutott.

Forrás: Sport365.hu - "Érthetetlen, miért adta el Özilt a Real?" - Joachim Löw is kritizál » NEMZETKÖZI FOCI › Spanyol foci'via Blog this'
Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template