Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2013. szeptember 10., kedd

Cesc Fabregas ismét vélekedett



Cesc Fabregas a nyári átigazolási időszakban gyakori beszédtéma volt, hiszen az Ágyúsok, és a Manchester United is szerette volna öt leigazolni.



Arséne Wenger szerint nem lehetetlen Fabregas visszaszerzése, de mint utólag kiderült, az nem mostanság lesz, hiszen megerősítette jelenlegi klubja iránti hűségét a spanyol játékmester nyilatkozatában, mégpedig a nyár folyamán, az új igazgató is, Gerardo Martino kijelentette, hogy a korábbi Arsenal kapitánya szerves részét képezi a jövőbeli tervének.

Fabregas a következőket mondta: "Arsenal elhagyása volt a legnehezebb dolog, amit valaha is tettem"



Ő 16 évesen hagyta el a katalán klubot, hogy csatlakozni tudjon az Arsenal-hoz Arséne Wenger hívogató szavaira ihletvén, majd hozzátette, hogy akkoriban még kevés volt a nyomás rajta, mint amikor ismét Barca játékosa lett világszínvonalú játékosként. Ugyanakkor azt is hozzátette, hogy nem volt könnyű visszatérnie Barca csapatához mivel hatalmas terhet cipelt a vállán, valamint az elvárások is megnehezítették a dolgát beilleszkedése révén.

A spanyol úgy gondolja, hogy a korábbi Madrid középpályás, Mesut O2il ragyogni fog Angliában, hiszen az ő stílusa ideális lesz az angol bajnokságnak

"Ő nagyon fogja élvezni a Premier League-t, mert sokkal több teret fog adni a játékának". " Mint láthattuk a Madridnál, hogy az utolsó passzai zseniálisak ".


0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template