Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2013. szeptember 2., hétfő

Az egy null értékesebb, mint az öt kettő - Szczesny



Az Arsenal házigazdaként 1–0-s győzelmet aratott a Tottenham Hotspur elleni londoni derbin a Premier League 3. fordulójában.




(Fotó: Arsenal.com)

Az „ágyúsok” lengyel labdarúgója, Wojciech Szczesny szerint a mostani siker értékesebb, mint az elmúlt két idénybeli, amikor egyaránt 5–2-re győztek a Spurs ellen.

„Nagyon elégedettek vagyunk az eredménnyel és a teljesítményünkkel is, különösen azért, mert a kilencven perc alatt végig remekül védekeztünk – mondta Szczesny. – Nagyon veszélyesek voltak a kontráink, és alighanem mindent elmond a mérkőzésről, hogy az ellenfél kapusa, Hugo Lloris volt talán a mérkőzés legjobbja.

A védekezésünk ezen a meccsen, és a korábbi találkozókon fantasztikus volt, Mathieu Flamini érkezésével még tovább erősödtünk. Számomra értékesebb ez az egy nullás siker, mint a korábbi öt kettesek. Bár elismerem, az biztos látványosabb.

Nyilvánvaló, hogy az Aston Villa elleni vereségünk kiábrándító volt az első fordulóban, de gyorsan javítottunk, és meg tudtuk mutatni mindenkinek, hogy mire vagyunk képesek valójában.”

Forrás: nemzetisport.hu - Cikk teljes terjedelme:  PL: Az egy null értékesebb, mint az öt kettő - Szczesny


0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template