Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2013. szeptember 21., szombat

Arsenal Vs Stoke City 3:1 (Gif)



Az Emiratesben győzelmet ünnepelt az "Ágyúsok" Stoke City legyőzésével a kora délutáni órákban. 




A gólokat Özil készítette elő pontrúgásokból, és két védő értékesítette, Per Mertesacker, és Bacary Sagna személyében, Az első gólt Aaron Ramsey-nek köszönhetjük szintén Özil pontrúgásából adódóan.









Az "Ágyúsok" a Stoke City -vel mérkőzik vasárnapi nap folyamán  amelyet a Digi Sport élőben fog közvetíteni 14:30-korKépek az edzésről.


Competition: Premier League Date: September 22 Game week:5 Kick-off: (13:30) 14:30 Venue: Emirates Stadium (London). Livescore & Livestream

Referee: M.Dean Assistants: J.Collin & G.Beswick Fourth official: L.Mason.


Fazekasok legutóbb döntetlent játszott Manchester City-vel, és csak Premier nyitányon kaptak ki a Liverpooltól 1:0 -ra. Mint ismert, a vendégek nem a támadásaikról híresek, annál inkább a védekezésükben rejlik az erősségük a Mark Huges irányította csapatnak. Az igazsághoz az is hozzátartózik, hogy a Stoke vendégként szokott leginkább pontokat hullajtani, ami totálisan ellentétes az Ágyúsok statisztikájához képest. A mostani Stoke City nyári átigazolást nem követtem, de annyira még képben vagyok, hogy Crouch még mindig ott van, és nem kis problémát okozhat magasságával az alacsonyabb Arsenal védőivel szemben, valószínűleg Per Mertesacker benne lesz a keretben, hiszen szükségünk van magasabb játékosokra, mert pontrúgásokból igen veszélyes a Stoke.


A mérkőzésben benne lehet egy döntetlen, ugyanis hétközben Marseille ellen játszottunk egy nagyon fontos mérkőzésen. A Stoke valószínűleg erőnlétileg jobbak lesznek, ezért nem kizárt a taktikusabb futball, amely megtanult játszani Wenger csapat az utóbbi időkben. Szezon elején enyhén kritizáltam a csapatott amiatt, hogy nem volt igazi egyéniség akire számítani lehet, ha akadozik a játék, ez mostanra megváltozott Aaron Ramsey, és Oliver Giroud jó formájának köszönhetően. Nagyon kíváncsi leszek Mesut Özil meddig lesz a pályán, mert még nincs fizikálisan top formában, hiszen Santi Cazola hetekre van a felépüléséig. Arséne Wenger sajtótájékoztatóján elárulta, hogy felépült sérüléséből Mikel Arteta, de még nem döntötte el, hogy benne lesz a vasárnapi keretében ... megmerem kockáztatni (szerdán) West Brom ellenin több mint valószínű. Szerencsére Flamini pozitív mércét mutatott, és nyugodtabb lennék, ha ö játszani, mert a Stoke kemény mérkőzésnek ígérkezik. Szerencsére Theo Walcott is magára talált a Marseille mérkőzésen, és ez adhat némi pluszt az önbizalmának, hiszen a múltheti mérkőzésen nagyon gyenge volt a helyzetkihasználása, a kérdés már csak az, menyi erő van benne, és mikor lövi be első gólját a 2013-14 angol bajnokin.



0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template