Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2013. szeptember 14., szombat

Sunderland Vs Arsenal 1-3 (Gif)



Fölényes győzelmet aratott az Arsenal Sunderland ellen, a ma délutáni órákban javarészt köszönhetően Giroud, és Ramsey góljainak találatainak révén.




Özil első mérkőzésén megcsillantotta varázsát, és nagyon úgy tűnik, hogy hamar befog illeszkedni az Ágyúsok szerkezetében, nemhiába tartják öt az új Zidane-nak, hiszen fantasztikusan készíti elő a támadásokat nagyszerű meglátásai (helyezkedései) által a támadó szekciót. Ha "Rambo" nem duplázott volna, neki adnám a meccs legjobbjának járó díjat.



Különösen örülök annak, hogy a mienk nem rohangálnak annyit a pályán, mint az utóbbi években tették, talán megtanultak okosabban, higgadtabban futballozni, bár a védelem olykor megingott egyéni butaságok miatt. Talán a védelem akkor fog jobban stabilizálódni, ha létre jön kommunikáció védelem tengelyében, ehhez pedig szükségeltetik stabil állandó keret, de mint tudjuk a sok sérülések miatt ez most nehezebben kivitelezhető. Továbbra is széleken vagyunk leginkább sebezhetőek, hiszen könnyedén kerülnek helyzetben az ellenfelek, amit a tavalyi bajnokságból láthattunk megtapasztalhattunk.


Talán az Arsenal-t is jobban fogják tisztelni a Premier League-ban, ha olyan játékosok jönnek, mint Mesut Özil, aki már jelenlétével pozitívan ösztönzi játékostársait. (Ő már most feltette O-ra a két pontot) Nagy öröm számomra Oliver Giroud-t dicsérni, hiszen a Fekete Macskák ellen is gólt szerezett, és továbbra is 100 % formában van, hiszen mindez ideáig minden meccsen betalált. Giroudt a tavalyi szezonban komolyan kétségbe vontam, mint ahogyan sejtelmesen, hasonlóképpen teszem most Theo Walcott-al szemben, ugyanis rég eldöntette volna a találkozott az első félidőben, de jobb később mint soha.



Az élő tabellát figyelvén jelenleg az első helyen vagyunk (jobb gólarányunk által), hiszen a Manchester City döntetlen ért el idegenben a Stoke City otthonában. A Chelsea derby nemrég vette kezdettét az Everton otthonában. Mint ismeretes "Kékeknél" nagyon nem könnyű nyerni, és ezt tudja Mourinho is, de ő képes lehet rá, mint menedzserként, hogy megszerezze a három pontot, mert nagyszerű taktikus. Sajnos a Tottenhan győzni tudott a Kanárik ellen hazai pályájukon 2:0-ra. Liverpool hétfőn mérkőzik idegenben a Swansea-val. Arsenal következő ellenfele a Marseille lesz lesz a Bajnokok Ligája csoportkörében szeptember 18-án, szerdán.      

Az "Ágyúsok"a Fekete macskák otthonába látogatnak mai nap folyamán, mégpedig a Stadium of Light-ba.


A hazaiknak eddig 1 döntetlen, és két vereség a mérlegük, ezért nagy nyomás fog nehezedni Arséne Wengerékre, hiszen sebzett vadként harcolhatnak Paolo Di Canio tanítványai. A mesterük híres a mentalitásról, és okozhat kellemetlen meglepetést számunkra, főleg ha Santi Cazorla, Per Mertesacker, és Tomas Rosicky sem lesz ott a pályán. Wenger dolgát megnehezíti hétközi nemzetközi válogatott mérkőzések is. A találkozót a Digi Sport2 élőben fogja sugározni!

Competition: Premier League.Date 2013 Sep.14. Game week:4. Kick-off: 16:00. Venue: Stadium of Light (Sunderland). Live Tv: Aresnal Player, Digi sport. Livestream @ Livescore

Oficial Squad:




Referee: M.Atkinson Assistants: R. West & H. Lennard Fourth official: K. Friend

Arsenal Injury: T. RosickY A. Diaby P. Mertesacker Y. Sanogo Arteta A. Oxlade-Chamberlain L. Podolski.

Arséne Wenger: Vermaelen újra teljes képzésben vett részt. Ő közel van ahhoz, hogy a csapat rendelkezésére álljon szombaton, de valószínűbb, hogy szerdán fog pályára lépni, de arra is van rá esély, hogy elutazzon pénteken a kerettel.

Tomas Rosicky nem lesz szombaton térdproblémái miatt.

Yaya Sanogo hátproblémával szembesült miután az U21 csapattal mérkőzött, emiatt hétvégén ö sem játszhat.(Forrás: arsenal.com)

Egyre többen hangoztatják, hogy Mertesacker, Cazorla is lebetegedtek, nem is tudom,  lehet hogy eljött a Bendtner ideje? Az sem lehetetlen, hogy Nacho lesz a szélső középpályásunk Bendtner helyett. Wilshere sincsen 100 % állapotban, és talán Özil sem válogatott mérkőzések miatt.  

Arséne Wenger nincs könnyű helyzetben a formáció miatt, a mai meccsre utalva egy kínkeserves győzelmet várok, és reménykedek Giroud további jó formájában. Tippem a mérkőzésre 1:0 Arsenal győzelem


0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template