Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2013. augusztus 23., péntek

Wenger Flamini-röl, és a csapatépítésről beszélt.



Arséne Wenger nem erősítette, és nem is cáfolta azon szóbeszédet, hogy a korábbi "Ágyús" Mathieu Flamini ingyen érkező lenne.




"Nem mondom azt, hogy nincs esély, és nem is mondom van rá esély" - mondta Wenger az Arsenal hivatalos honlapján.

Korábban BBC is beszámolt a történésekről, ugyanis Flamini az Arsenal edzőközpontjában tréningezik, legalábbis mindaddig, amíg nem talál magának klubot Milan volt futballistája, akinek lejárt a szerződése idén nyáron, és szabadon igazolhatóvá vált.

Arsène Wenger eltökélt szándéka, hogy megerősítse a csapatot, még mielőtt az átigazolási piac bezárja kapuit szeptember 2-án. Azonban azt is leszögezte hogy ne számítsanak hasonlóképpen, mint 2011 nyarán amikor  Ju Young Park, Andre Santos, Mikel Arteta, és Per Mertesacker érkezett szinte az utolsó pillanatban.

Wenger stratégiája a csapatépítés, és nem pedig a nagy bevásárlás. "Úgy gondolom, hogy a fejlődő tehetségnek kell hogy legyen az alapja a csapatban," mondta. "Lehet vásárolni világklasszis játékosokat, de csak mértékben".

Mai napon arról cikkezett a sajtó, hogy a Schalke kikölcsönözné Lukas Podolskit. 

Német klub vezetői állítólag Londonban utaztak, hogy megköttessék az üzletet, azonban Goal.com értesülése szerint nem jött létre a kölcsönös megállapodás. 

Juventus igazgatója megerősítette, hogy nem szeretnék eladni a fiatal tehetséges 20 éves középpályását, Paul Pogbát  - mondta Beppe Marotta. 
Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template