Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2013. augusztus 19., hétfő

Newcastle 10 millió fontért nem engedi el Cabaye-t



Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Newcastle United visszautasította az Arsenal tízmillió fontos ajánlatát Yohan Cabaye-ért, az együttes 27 esztendős francia válogatott középpályásáért.


Az „ágyúsok” az Aston Villa elleni 3–1-es hazai vereséggel kezdték a Premier League 2013–2014-es kiírásának küzdelmeit, így felerősödtek azok a hangok, hogy Arsene Wenger menedzsernek meghatározó játékos(oka)t kell igazolnia ahhoz, hogy versenyben legyenek a bajnoki címre törő csapatokkal.

A jelek szerint az átigazolási időszak hajrájához érkezve a londoniak nem is tétlenkednek, és 10 millió fontos (11.7 millió eurós) ajánlatot tettek Cabaye-ért, ám a Newcastle United azonnal visszautasította a megkeresést, ugyanis 30 millió fontot (35.2 millió eurót) szeretne kapni a futballistáért, akit 2016-ig köt szerződés a „szarkákhoz”.

Az Arsenal egyébként már 2011-ben is megkísérelte szerződtetni a francia válogatott középpályást a Lille-től, ám végül jelenlegi együttesénél kötött ki a játékos.

A londoni klub drukkerei ezek után alighanem kíváncsian várják, hogy a vezetők tesznek-e újabb ajánlatot a legutóbbi idényben 26 bajnokin hat gólig jutó futballistáért vagy más célpontok után néznek. Egyes sajtóhírek szerint a Juventust erősítő Paul Pogbáért húszmillió fontot (23.4 millió eurót) is megadnának.

Forrás: Nso Link: http://goo.gl/xmuQwO



0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template