Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2013. augusztus 14., szerda

Malaga hajlandó lenne a cserére



Az elmúlt hetekben több alkalommal összefüggésbe hozták nagyobb hírportálok Észak Londoni klubbal Jesus Gamez-t.

Mail információja szerint Malaga kezet rázna Bendtner, Jesus Gamez cserére, de még nem tett hivatalosan megerősítést az "Ágyúsok".


Bendtner nem túl népszerű Észak-Londonban, és több alakalommal hangoztatta, hogy menni szeretne, pár héttel ezelőtt megjegyezte a nyilvánosság előtt, hogy több Európai klub is soraiba tudná, de mindmáig nem történt semmi változás.

Arsenal-nál jelenleg nagytakarítás zajlik, és több gyengébb játékosaitól is megváltak, és most már Bendtner-en van a hangsúly. Személy szerint nem lepődnék meg, ha nem történne változás, mert Wenger talán öt részesítené előnyben, ha adna valakinek egy újabb esélyt gyengébb láncszemek között.


Dán játékosnak egy év maradt a szerződéséből, amely 2014-ig van érvényben. Legutóbb Eintracht Frankfurt részről volt tele sajtó, de az ottani bérek miatt nem jött össze az üzlet.

Gamez a jobb hátsó alakzatban segíti a jelenlegi csapatát a Malagát, és a klub csapat kapitánya is egyben. Mail infója szerint három év van hátra a szerződéséből, és már egy évtizede van a spanyol futball klubnál.

A 28 éves játékost Wenger Bacary Sagna helyére rakná, természetesen ha igaznak bizonyulnak a feltevések, mert Sagna középső védőként funkcionálna, ugyanis Thomas Vermaelen szeptember körül épül fel a sérüléseiből. Viszont azt sem szabad elfelejteni, hogy ezen a poszton úgymond van cserelehetősége a Főnöknek, és bizonyította is a rátermettségét, mégpedig Carl Jenkinson személyében a múlt szezonban. Innentől kezdve bármi lehetséges, vagy talán mégsem?    

Fotó: Daily Mail / Forrás: Daily Mail

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template