Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2013. augusztus 16., péntek

Laudrup blöffölt, vagy nyert ügye van?



Swansea City menedzsere Michael Laudrup nem fogja eladni az egyik legjobb játékosát, Miguel Michu-t az Arsenal-nak. - írja a Daily Star.

Specek szerint Mitchu akkor lépett az Ágyúsok nagyítói alá, amikor Luis Surez veszni látszott a nyári tranfers véghajrájában.


Napokban arról lehetett olvasni, hogy Suarez meghosszabbítja szerződését a jelenlegi klubjával, a Liverpooliakkal, ezt maga a játékos közölte, és szurkolok miatt cselekedett efféleképpen. Pár napra rá lehozta a sajtó, hogy mégsem igazak a hírek, és tovább folytatódhat a versengés az Uruguayi iránt.

Arséne Wenger sajtótájékoztatón elmondta mindazt amit hallani szeretne az Ágyúsok apraja nagyja, hogy aktívak lesznek a fennmaradt átigazolási időszakban, és akár két, három játékos is érkezhet ez év szeptemberéig.      

Swansea főnök a következőket mondotta  "Tudom, hogy ez az egész olyan, mint egy póker játék, de az én szempontom az, hogy nem akarom Michu-t eladni a világ összes pénzéért sem."- mondta The Daily Star-nak dán mondással fűszerezve.


"Azt hiszem, Swansea jó pénzügyi helyzetben van, és nem hiszem ha jönne egy nagy ajánlat akkor eladnám, ugyanis késői a reakció lenne, és nem vagyok meggyözödve arról, hogy hasonló kaliberü játékost tudnék vásárolni, még ha meglenne hozzá a kellő pénz.

Laudrup még annyit hozzáfűzött legalábbis a The Daily Star cikkében: "Különben is, még nem tárgyalt ez ügyben senkivel sem, és szilárd meggyőződésem, hogy Michu velünk akar maradni.

"Beszéltem vele tavaly, amikor szó volt róla, és megkérdezte tőlem, hogy én akarom - e öt, mint menedzser. Azt mondtam neki: Igen. Ekkor azt válaszolta maradni fog."

Mitchu mint köztudott imádta a Henry-s korszakos Arsenalt, és csak egy csapat volt jelen fiatalabb korábban, és azon belül Angliában. Nagy szível gondolt vissza Bergkamp csodálatos góljára a Newcatle találkozó ellenire, amikor fél fordulatból gólt szerzett.

Az a legszomorúbb az egészbe, hogy Swansea trénerének aggodalmai lennének, ha igazolnia kellene minőségi játékost. Arséne Wenger-nek nem lenne túl késő? Legalább lesz mivel megmagyarázni, esetleg tartania a hátát a főnökei miatt.        
Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template