Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2013. augusztus 24., szombat

Karim Benzema ügynöke cáfol



Karim Benzema ügynöke kizárja annak a lehetőséget, hogy a Real Madrid csatára az Ágyúsokhoz igazoljon.




BBC nemrégiben arról cikkezett, hogy az Arsenal Karim Bemzemát szeretné a soraiba tudná, de a játékos ügynöke megerősítette, hogy ez nem fog megvalósulni.

"Higgye el nekem, Karim nem megy az Arsenal-ba, hiszen ezek csak pletykák," - mondta Djaziri Told lejdd.fr. "Erről soha nem is volt szó, és nincs is kapcsolat ez ügyben a felekkel."

"Dolgozunk egy három éves meghosszabbító szerződésen a Real Madridal. Viták zajlanak csendben anélkül, hogy a határidőt húznánk "Karim pályafutása a Real Madridnál van, hiszen ez ő álma a klubbal ."

Arsenal mai napon 3:1 győzelmet aratott a Fulham otthonában, de Wenger nincs könnyű helyzetben, hiszen kevesebb mint másfél hét van piac bezártáig, és még mindig nincs érkező Yaya Sanogo-n kívül, aki ingyen érkezett az Auxerre csapatától, és ma délután debütált a Premeir Leagu-ban, igaz kevesebb mint 15 percet kapott a Mestertől.

Arséne Wenger a Fulham utáni sajtótájékoztatón megerősítette, nincs érdeklődés Newcastle játékosáért, Yaha Cabay-ért.  L'Equipe című francia lap csütörtökön még arról számolt be, a PSG meghiúsíthatja az Arsenal üzletét, mai számában a francia lap már ennek ellenkezőjét állítja, miszerint Yohan Cabaye mégis Londonba igazolhat Newcastle-ből. - cikkezvén a Sport365 oldalán.


0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template