Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2013. augusztus 19., hétfő

Jenkinson: " Hidd el, harcolni fogunk "



Carl Jenkinson szerint erős karakterek segíthetik talpra állítani a keretet a hétvégi 3:1 történő vereség miatt.


Az "Ágyúsok" szerdán a Bajnokok Ligájában a főtáblára való jutásért játszanak a Fenerbahce ellen 20:45-kor, és majd a visszavágon, az Emirates-ben.

Carl Jenkinson hangot adott fájó 3:1 vereség miatt az Arsenal hivatalos portáljának. "Mindannyian hihetetlenül csalódott vagyunk, mert ezt a mérkőzést hoznunk kelletett volna. Gyorsan talpra kell állnunk, mert egy kemény mérkőzés lesz szerdán."



"Mi azt szeretnénk, hogy a Bajnokok Ligájában játszhassunk. Ez a csúcs a fociban, és ez az hely ahová a klub is tartozik, felemelt fejjel kell játszanunk, és eredményesen. Biztos vagyok benne, hogy mindent megfogunk tenni siker érdekében, mert sok erős karakterek vannak az öltözőben."

Carl Jenkinson elárulta, hogy a csapat túlórázik, hogy minél hamarabb vissza kaphassák a jó formájukat

"Ez egy maraton, nem pedig egy sprint. Már játszottunk egy játékot, és természetesen mindenki nagyon csalódott, "mondta.

"Lehet hallani, hogy a rajongók nagyon negatívak, és én nem akarom tovább hallgatni a hétvégi vereséget."Elvesztettük az egyik mérkőzést, de nem szabad túlságosan belemélyülni a kudarcba.

"Az egyetlen dolog van amit én amit mondhatok spontán, hogy mi is ugyan olyan csalódottak vagyunk, mint a rajongók. Hidd el, harcolni fogunk, hogy rendbe tegyük a dolgokat.

Related articles
Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template