Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2013. augusztus 26., hétfő

Az Arsenal 40 millióért veheti meg a Premier League ...



Angol lapinformációk szerint több sztárklub által keresett Aston Villa-csatár, Christian Benteke az Arsenalnál köthet ki az átigazolási szezon vége előtt.



Az Aston Villa korábbi ír legendája, Tony Cascarino egy interjúban úgy nyilatkozott, tudomása szerint Arséne Wenger le fog mondani Luis Suárez Londonba csábításáról, s figyelmét Birmingham felé irányítja, hogy 40 millió fontot ajánljon a Villa belga válogatott játékosáért, Christian Bentekéért.

Korábban a Liverpool házi gólkirálya volt az Arsenal célkeresztjében, de a hétközi győztes Bajnokok Ligája-selejtező után a francia edző kijelentette, hogy letettek az uruguayi válogatott játékos megszerzéséről.

Wenger feltett szándéka, hogy egy meghatározó játékost igazoljanak a klubhoz a szeptember 2-án záruló átigazolási szezon végéig, s könnyen elképzelhető, hogy ezt Bentekével próbálják megoldani.

Forrás: Sport365.hu - Az Arsenal 40 millióért veheti meg a Premier League egyik legkeresettebb csatárát » NEMZETKÖZI FOCI › Angol foci: 'via Blog this'
Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template