Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2013. augusztus 20., kedd

Alan Pardew az Arsenal-t hibáztatja csúfos veresége miatt



Yohan Cabaye nem utazott el Manchesterbe hétfőn este a szarkákkal, hiszen az "Ágyúsok" ajánlatot tettek a Newcastle 27 éves középpályására. - írja a BBC



Alan Pardew az Arsenal-t hibáztatja csúfos 4:0 veresége miatt, és hozzátette, hogy az Arsenal "tiszteletlenek" voltak velük szembe. "Ez elég nyilvánvaló, hogy miért is vagyok ideges, hiszen óriási hatással volt az eredményre."

Az Észak Londoni klub 12 milliós ajánlattal rukkoltak elő, de mint kiderült, kevésnek bizonyult. Arséne Wenger nagy csodálója a 27 éves játékosnak, és ő úgy véli, ő egy elérhető cél lehet.

Specek szerint Wenger-nek több kiszemelte is van, többek között Ashley Williams a Swansea-ből, Schalkés hátvéd Atsuto Uchida, és a Juventus labdarúgója, Paul Pogba neve is felmerült, mint lehetséges érkező.

Spanyol média szerint szerint Arséne Wenger-ék Valencia kapusát szeretnék megszerezni, hiszen nem elégedettetek az elsőszármű kapusuk teljesítményével, Wojciech Szczesny -vel. Az "Ágyúsok" Vicente Guaita személyében látnák az erősítést, a hír természetesen meg nem erősített.  

Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template