Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2013. augusztus 31., szombat

Adams: Wenger-nek meg kell találni az új Gilberto-t.Arsenal legenda Tony Adams véleménye szerint Arséne Wenger-nek le kell igazolnia Sporting Lisbon ifjoncát, Eric Dier-t.Az egykori Arsenal csillaga, és kapitánya Tony Adams volt az egyik az személy, akire büszkék lehetünk a védekező stratégiában az évek múlásával, hasonlóképpen mint Gilberto Silva-ra.Tony Adams sorait megemlítve a Talk Sportban megjelenő cikkében:

"Van egy gyerek a Sporting Lisbon-ban, Eric Dier aki 19 éves, talán ő is betudná tölteni azt a bizonyos űrt Arsenal szerkezetében? Ő biztosan nem kerül 30m, vagy 50 millió fontba.""A probléma az Arsenal-nál az elmúlt években az, hogy már túl nyitott a játékrendszerük, ezért nagyon érzékeny pont az ellenfél ellentámadásaiknál a védekezés."

Tony Adams Gilbertot hozta fel példaként, szerinte "Wenger-nek meg kell találni az új Gilberto-t"."Az egyensúly teljesen rossz. Ők túl lelkesen játszanak, és nincsenek biztonságban, és ez a nagy probléma. Szükség van egy olyan játékosra, mint Gilberto Silva, aki a védekezést, és támadást is kellőképpen segíti.

"Nagyon is megértem a szurkolók csalódottságát. Legjobb játékosok elhagyták a klubot az elmúlt években, és ez kihatott a bajnokságra, és a Trófeák hiányosságaira.


0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template