Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2013. július 17., szerda

Rossz hír az "Ágyúsoknak"



Tito Vilanova bejelentette, Cesc Fabregas nem fogja elhagyni a Barcelonát idén nyáron. 

Több spekulációk kerültek szájról-szájra az elmúlt hónapokban, ugyanis az Arsenal és a Manchester United szerette volna megszerezni, legalábbis sportnapilapok szerint.


A tavalyi szezon bajnoka mintegy 25000000 £ ajánlatot tettek az Ex- Arsenalos középpályásáért, de a  Ágyúsok volt kapitánya úgy döntött, hogy továbbra is a katalánoknál szeretne maradni.

Arsene Wenger is kereste a lehetőségét, hogy visszaerezze  a 26 éves spanyolt, de sajnos mindhiába.

"Tisztában vagyok vele, hogy voltak ajánlatok. Volt egy beszélgetésünk, és ő azt mondta nekem,  hogy továbbra is itt szeretne maradni, és én sem akarom, hogy egy másik nagy klubhoz menjen. Azt akarja, hogy itt legyen sikeres. "

Cesc Fabregas korábban megemlítette, hogy csak akkor hagyja el a klubot, ha azt mondják neki, nincs tovább. 



Fotó: Telegraph
Fabregas minden megcáfolt, amit csak meg lehetett, többek közt a Manchester United pletykákat, ugyanis nem is tudott, és nem is halott a spekulációkról.


"A legfontosabb dolog az életben, hogy elfogadjam a jó, és rossz pillanatokat, hiszen ha tömeg kifütyül engem, azt el kell fogadnom"

" A legnagyobb kihívás az életemben a Barcelona." "Barca az otthonom, és ez volt a gyerekkori álmom, hogy Trófeákat nyerjek a klubbal"- mondta Fabregas

"Eddig minden jól ment. A lényeg a munka és a munka, így akarom élvezni ."

"Én nem is hangoztattam, hogy el akarok menni " - mondta a Marcának, amikor megkérdezték a pletykákról, és az esetleges visszatérésről. - Sky Sports

Cesc Fabregas szerződésében van egy kivásárlási záradék, ha elengedik a középpályást, ugyanis az Arsenal elsőbbséget élvez a többi csapatokkal szemben. Az "Ágyúsok" 25 millió fontért visszavásárolhatnák az exüket, ha ismét igen mondana. Ámen

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template