Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2013. július 9., kedd

Liverpool: Jólesik az Arsenal érdeklődése - Suárez



Luís Suárez, a Premier League-ben szereplő Liverpool csatára egy uruguayi rádióállomásnak elmondta, jól esik neki, hogy az Arsenal akár 30 millió fontot is megadna érte, konkrét ajánlatot ugyanakkor – a sajtóhírek ellenére – még egyik csapattól sem kapott.



„Nem kaptam még ajánlatot, de a Liverpool pontosan tudja, hogy a mik a szándékaim – kezdte az uruguayi válogatott támadó. – Az ügynököm is tisztában van vele, hogy mit szeretnék, én most pihenek, és nyugodt vagyok. Július 21-én a Melbourne Victory elleni felkészülési meccsen ismét pályára lépek a Liverpoolban, de egy telefonhívás mindent megváltoztathat.”

Ahogy arról beszámoltunk, az Arsenal egybehangzó brit sajtóhírek szerint 30 millió fontot sem sajnálna a játékosért, a Liverpool részéről azonban Brendan Rodgers menedzser leszögezte, a londoniaknak emelniük kell a téten. Suáreznek mindenesetre jól esik az „ágyúsok” érdeklődése.

„Jól esik, hogy az Arsenal ennyire értékes játékosnak tart – folytatta a mögöttünk hagyott szezonban 33 bajnokin 22 gólt szerző támadó, majd egy másik fővárosi csapatról is szót ejtett. – Amikor a barátaim felhívnak és megkérdezik, hogy a Chelsea-be igazolok-e, mindig jót nevetek. Nem szabad mindent elhinni, amit olvasol. Néha »rácsot« húzok magam köré. Olykor azt sem tudom, hogy hol van a telefonom.”
Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template