Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2013. július 4., csütörtök

Ifis hírek, és pletykák



Arsenal megerősítette, hogy három fiatal akadémiás játékos kapott profi szerződést -írja a.com

Zachari Fagan (védő), Anthony Jeffrey (középpályás), és nem utolsó sorban Zak Ansah (csatár) egyaránt aláírták az első profi szerződésüket a klubbal .


Arsenal Futball Klub szintén megerősítette, hogy Hector Bellerin hosszútávú szerződést kötettett. 2011-ben csatlakozott Bellerin a Barcelonából az Ágyúsok-hoz , és jobb hátsó alakzatban erősíti a 18 éves játékos ifisek keretét.

Fiatal player az Arsenal-nál középpályásként kezdte, és csak később faragtak belőle jobb hátvédet. Hector nevezve volt a NextGen szériában, majd Arséne Wenger kezei alatt is játszhatott a Capital One Kupában Reading, és Coventry elleni mérkőzésen. Az ügyes spanyol 52 alkalommal mérkőzött, és öt gólt eredményezett mindez idáig.



Meg nem erősített hírek szerint Francis Coquelin távozni fog a klubtól, és ha minden igaz Freiburg-hoz kerül egy évre kölcsönbe (Kicker). Eurosport információ szerint már edzésben állt, és nagy valószínűséggel helyezve lesz a legfelső keretben. 22 éves játékos több alkalommal volt beválogatva Arséne Wenger legjobb tizenegyében.

További hírek:  Joel Campbell neve mellett Wellington Silva is megkapta a munkavállalási engedélyt Angliába.
Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template