Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2013. július 10., szerda

Flamini: "Egy különleges hely van a szívemben"



Az Ex-Arsenalos futballista, Mathieu Flamini szeretne visszatérni a Premier League világába.

Játékos elmondása szerint nagyon hiányzik neki az angol stílus, a test-test elleni párharcok, tempók, és a bajnokság nyitottsága, és minden vágya, hogy egy napon megnyerje a Premier Legaue-t.


Flamini elismerte kapott néhány ajánlatot, és nem zárkózik el más országok bajnokságaiktól sem. Ha Flamini visszatérne biztos vagyok benne, hogy a City választaná, márt csak a bérek miatt is.
Mathieu Flamini 2004 től 2008 -ig volt az Ágyúsok szolgálataiba. Négy év alatt 102 mérkőzésen szerepelt, és 7 gólt eredményezett. Flamini pályafutása nem indult valami fényesen, legalábbis a kezdetekben, hiszen több szurkoló vette ki rá szemrehányását gyengébb teljesítménye miatt, de egy kis idő elteltével rá sem lehet ismerni a gyep zöld szőnyegén.
Középpályás játékstílusa hasonló volt mint Alex Song -é, akit az erő, és akarást testesített meg támadások megkovácsolásával, de sajnos Flamini ugródeszkának használta az Arsenalt mint ahogyan Alex Song, Gael Clichy, Samir Nasry(?), és a többiek. Szurkolói körökben nagy botrány kavart az eligazolása, és mind a mai napig nem felejtik a bámulatos teljesítményét, kár érte ...  

Forrás: thesportreview Link:  http://goo.gl/y0fYw


0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template