Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2013. július 16., kedd

Feyenoord Ryo-t szeretné megszerezni



Feyenoord-nál tevékenykedő menedzser, Ronald Koeman megerősítette, hogy a klub tárgyalásokat folytat az Ágyúsokkal, - írja a Sky Sports News. 



Miyaichi 2011 januárjában érkezett az Emirates-be, miután egy nagyon sikeres varázslatot produkált a Feyenoord-nál holland bajnokság második felében, Ryo Wikipedia szerint három gólt, és 5 gólpassz adott 12 mérkőzés leforgása alatt.



Amikor Bolton-hoz került kölcsönben a 2011/12 szezonban, a 20 éves karrierje enyhén megtorpant, miután súlyos boka ínszalag sérülést szenvedett egy FA-kupa mérkőzésen, az Everton elleni derbyn tavaly márciusában. Emiatt 4 megjelenése volt a DW Stadionban.



Miyaichi várhatóan időben visszatér az új szezonra, ugyanis elutazott az Ázsiába, de nagyon úgy tűnik, hogy a Feyenoord is komolyan érdeklődik japán szélső iránt, és megerősítették, hogy megpróbálják az  interback-et a De Kuip Stadionban ismét leszerződtetni.



A Forrásban nem derült ki, hogy csak kölcsönszerződésről lenne szó, esetleg kivásárolnák a tehetséges játékos, Ryo Miyaichi-t. Az Ágyúsoknál szép jövő elé nézhet, és nagyon nem örülnénk neki, ha a holland klub nyélbe üthetné az üzletet. Mint ismeretes Ryo második leggyorsabb játékos Theo Walcott neve mellett, ami azt jelentené, hogy az Arsenal szélsői leggyorsabbak a világviszonylatban. Go Ryo!

Forrás: Arsenal Station. / Sky Sports News / Emirates Gunner's


0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template