Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2013. július 22., hétfő

Ciheres hírek, és még megannyi minden.



Giroud meglőtte hatodik gólját az Ázsiai felkészülési tornán, az Ágyúsok mind ezidáig 17 gólnál jár, és még egy mérkőzés hátra van.  



Nagyon pletyka gyanús a következő információ miszerint Carrickot az Arsenal próbálta bemérni, és egy török klub, kacsát ma nem eszünk vacsorára. Állítólag Michael Carrick mindig is az a játékos, akit még érdekel Wenger, természetesen a hírt Daily Star közölte.

Legfrissebb hírek szerint Anchelotti marasztalná Higuaint, de lehet olyan híreket olvasni, hogy a Napoli centikre van, hogy a soraiba tudhassa.

Daily Mail szintén kacsvadászatra ment, hiszen az Atlético Mineiro 20 éves játékosát, Bernardot szeretné az Ágyúsok. L'Equipe szerint pénteken érkezne. Szerintem a poént ne lőjük le.





Arséne Wenger valószínűleg nem fogja Ryo-t elengedni még kölcsönben sem. "Van neki egy remek hozzáállása, elkötelezettsége és vágya. Ezért úgy döntöttem, hogy itthon tartom. "

Nacho Monreal hátsérülést szenvedett az edzésen, Vermaelen is hasonló bajokkal küzd, és valószínű 2, vagy akár három hónapot is kénytelen lesz kihagyni. Hir meg nem erősített.

Arsenal és Fulham célkeresztjében az amerikai 17 éves kapus, akit Jeff Caldwell-re kereszteltek.


0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template