Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2013. július 28., vasárnap

Bernard édesapja válaszolt



Arsenal érdeklődést megerősítette Atletico Mineiro játékos édesapja - írja a Metro.



Bernard iránt Porto, Benfica, Shakhtar Donetsk, és a Borussia Dortmund is élénken érdeklődik. Az ő édesapja szerint, az Arsenal vezeti a versenyt.

Duarte mondta a Metro hasábjaiban a következőket: "Semmi sem dőlt még el, de tudjuk van érdeklődés az Arsenal -tól, de semmi hivatalos nem volt tőlük ."

Arséne Wenger nemrég leközölte, hogy nem állnak közel egy játékos sem, az átigazolási piacon, legalább is az ö tudomása szerint, hiszen az Ázsiai mérkőzésekre koncentrál a fiaival, és nem mindig van meg a rádió összeköttetés az előbb említett elfoglaltságok miatt, az Észak Londoniakkal. Ez tipikus Wenger csavar a javából.


Mint ismeretesen tegnapi nap folyamán hivatalossá vált Gonzalo Higuain Napoli kitérője, és már nem sok játékos van az Ágyúsok számára, aki szóba jöhetne az átigazolási ablakban. Főnök elmondta, mindenképp csapatjátékost szeretne, mintsem nevet az Arsenal kereteiben, talán ezért is valószínűbb egy fiatal futballista, mint például Bernard, aki tanítható, formálható, nevelhető, és olcsóbb is, mint egy olyan valaki, aki híres botrányaitól, közismert nevén Suarez, avagy a Batman. 

Talán Wenger ezzel a mondatával  minden további spekulációkat véglegesen kitörölt, amelyek már régens régen terítéken vannak a sajtók mindennapos hasábjaikban. A metro-s hír meg nem erősített!    
Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template